املاك دلتا املاك دلتا .

املاك دلتا

نفوذ فايل فيك به استارت‌آپ‌هاي مسكن

شيوع عرضه فايل‌هاي فيك در بازار آنلاين، منجر به نارضايتي و سردرگمي تعداد قابل‌توجهي از مراجعه‌كننده‌ها اعم از متقاضيان خريد و اجاره مسكن شده است.

به گزارش «مجله ملكي دلتا»، شيوع فايل‌هاي فيك خريد و اجاره مسكن در بازار آنلاين معاملات ملك، خريداران و مستاجرها را به دردسر انداخت. تعداد افرادي كه بعد از انتخاب اينترنتي آپارتمان با مراجعه به محل قرار با فايل پوچ و غيرواقعي، غافلگير مي‌شوند، به شكل معناداري افزايش يافته است.

واسطه‌ها در اين حالت مدعي مي‌شوند «ملك انتخابي، معامله شده است» تا در نهايت بتوانند فايل‌هاي ضعيف و بي‌مشتري را به متقاضي عرضه كنند.

براي عدم مواجهه متقاضيان با اين پديده يك راهكار وجود دارد؛ اما مهم‌تر از آن، خطر بي‌اعتمادي به استارت‌آپ‌هاي ملكي است كه طراحان اين بازار مي‌توانند از آن جلوگيري كنند.


نفوذ فايل فيك به استارت‌آپ‌هاي مسكن با مسدود كردن امكان تشخيص فايل واقعي از فايل‌هاي دروغين، منجر به ايجاد پارازيت ملكي در بازار آنلاين شده است.

بررسي‌ها نشان مي‌دهد در حالي كه استارت‌آپ‌هاي ملكي با سابقه نزديك به يك دهه هم‌اكنون به يكي از اصلي‌ترين مكان‌هاي مراجعه متقاضيان خريد و فروش و اجاره مسكن براي عرضه و يافتن فايل ملكي تبديل شده‌اند. اما، به تازگي شيوع انتشار فايل فيك در اين سامانه‌هاي مجازي، خطر ركود مراجعه از سوي متقاضيان، براي پلت‌فرم‌هاي عرضه اينترنتي آپارتمان را پررنگ‌ كرده است.

با اين حال، اين وضعيت نوعي شرايط باخت – باخت براي مراجعه‌كننده‌ها به بازار آنلاين املاك مسكوني و همچنين خود اين سامانه‌ها ايجاد خواهد كرد.

تاثير فايل‌هاي فيك به بازار آنلاين املاك
افزايش فايل‌هاي فيك خريد و اجاره در سامانه‌هاي مجازي از يكسو منجر به اتلاف وقت و انرژي مراجعه‌كننده‌ها و همچنين از سوي ديگر، موجب بي‌اعتمادي آنها نسبت به استارت‌آپ‌هاي ملكي و اطلاعات ارائه شده در آنها مي‌شود. همين بي‌اعتمادي مي‌تواند زمينه‌ساز ركود مراجعه به اين پلت‌فرم‌ها شود و كسب و كار آنها را با خطر مواجه كند.

از اين رو، اين پلت‌فرم‌ها جدا از مباحث مربوط به تامين رضايت و حقوق مراجعه‌كننده‌ها ناچار به صحت‌سنجي فايل‌هايي هستند كه از سوي عرضه‌كننده‌هاي مسكن و واسطه‌هاي ملكي در اين سامانه‌هاي مجازي ثبت مي‌شوند.

در پايان لازم به تاكيد است كه طي يك دهه گذشته استارت‌آپ‌هاي ملكي نقش بسيار مهمي در بازاريابي ملكي از يكسو و راهنمايي خريداران وفروشنده‌ها در زمينه كشف قيمت در بازار داشته‌اند.

پيشنهاد مطالعه: مطلب «رشد انفجاري هزينه ساخت مسكن» را در سايت ملكي دلتا بخوانيد.


برچسب: املاك دلتا، خريد و اجاره، املاك مسكوني،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۹ تير ۱۴۰۰ساعت: ۰۹:۱۶:۳۰ توسط:املاك دلتا موضوع: نظرات (0)

پيشي گرفتن قيمت مسكن از تورم

كارشناس مسكن گفت: اگر دچار تورم افسارگسيخته و كسري بودجه نشويم، انتظار افزايش قيمت مسكن، آنچنانكه در طول سال هاي قبل اتفاق افتاد را نداريم.



به گزارش «مجله ملكي دلتا»، مهدي سلطان محمدي كارشناس بازار مسكن در خصوص دلايل رشد افسارگسيخته قيمت بازار مسكن در سال‌هاي اخير گفت: مهم‌ترين مؤلفه‌اي كه در تعيين قيمت مسكن تأثير گذار بوده و است؛ مسئله تورم است.
اگر ما چند سال گذشته را استثنا در نظر بگيريم در طول چند دهه قبل از آن همواره رشد قيمت مسكن كم‌وبيش با تورم همراه بوده است و سالانه يك تا دو درصد با نرخ تورم عمومي فاصله داشته است به اين معنا كه اگر ۲۲ درصد نرخ تورم مسكن را در نظر بگيرم ۲۰ درصد آن تورم عمومي بوده است.
بنابراين اگر بخواهيم قيمت مسكن را كنترل كنيم مهم‌ترين كاري كه مي‌توانيم در اين حوزه انجام بدهيم اين است كه تورم عمومي را كنترل كنيم.
وي در ادامه در اين خصوص كه در حال حاضر از چه طريق مي‌توان رشد افسارگسيخته تورم عمومي را كنترل كرد گفت: براي اينكه تورم عمومي را كنترل كنيم بايد كسري بودجه دولت را كنترل كنيم و براي اينكه كسري بودجه دولت را كنترل كنيم بايد يا هزينه‌هاي دولت را كاهش دهيم و يا درآمد دولت را افزايش دهيم؛ بنابراين اگر بخواهيم از اين زاويه به بخش مسكن نگاه كنيم براي اينكه قيمت مسكن را كنترل كنيم بايد انضباط پولي بيشتري در اداره مملكت ايجاد كنيم و كسري بودجه دولت را بايد از بين ببريم.

دلايل رشد نرخ تورم در بازار مسكن
اين كارشناس بازار مسكن در ادامه افزود: گفتني است كه در طول چند سال گذشته رشد قيمت مسكن فاصله بيشتري از تورم گرفته است و اختلاف رشد يك تا دو درصدي بين نرخ تورم عمومي و نرخ تورم بازار مسكن كه در چند دهه گذشته حاكم بوده است، افزايش پيداكرده است.

سلطان محمدي در خصوص دلايل رشد بيشتر نرخ تورم در بازار مسكن افزود: عمده‌ترين مؤلفه اي كه در اين افزايش قيمت مسكن نقش داشته است مسئله قيمت زمين است وگرنه قيمت مصالح ساختماني در سال‌هاي اخير كم‌وبيش با تورم همراه بوده است و ساير نهادهاي ساختماني مانند عوارض شهري و انشعابات نيز به‌هرحال كم‌وبيش با تورم هماهنگ است اما قيمت زمين فاصله بسيار زيادي از تورم گرفته است و دليل اين اتفاق اين است كه عرضه زمين محدودشده است؛ اساساً زمين در شهرهاي بزرگ كالاي كميابي است به اين معنا كه اگر شهرهاي بزرگ شكل بگيرند زمين مرغوب به‌راحتي در آن توسعه پيدا نمي‌كند چراكه در بافت‌هاي مرغوب و توسعه‌يافته ديگر زميني يافت نمي‌شود.

پيشنهاد مطالعه: مطلب تورم اجاره بها ركورد 5 سال اخير را شكست! را در مجله ملكي دلتا بخوانيد.


برچسب: املاك دلتا، رشد بازار مسكن، نرخ تورم،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۹ تير ۱۴۰۰ساعت: ۰۹:۱۲:۰۳ توسط:املاك دلتا موضوع: نظرات (0)

چرا تنور «بازار مسكن» گرم نشد؟

افزايش حجم معاملات در ماه گذشته به واسطه همزماني با ايام برگزاري مهم‌ترين انتخابات كشور سبب شد، اين گمانه در ميان برخي از فعالان بازار شكل بگيرد كه پايان فصل ركود مسكن فرا رسيده و تنور معاملات مسكن رفته رفته قرار است، گرم‌تر شود.



به گزارش «مجله ملكي دلتا»، اما تحقيقات ميداني از واسطه‌هاي ملكي چنين گمانه‌اي را تاييد نمي‌كند. يك گروه از خريداران مسكن كه ترجيح مي‌دادند ريسك مربوط به نتيجه انتخابات را از مجموعه ريسك‌هايي كه متوجه خريد ملكي آنهاست، حذف كنند، تصميم گرفتند در ماه منتهي به انتخابات صرف‌نظر از اينكه نتيجه چه خواهد شد، خريد خود را كه عمدتا مصرفي از نوع تبديل به احسن بود انجام دهند.

اين تصميم سبب شد حجم معاملات مسكن در تهران طي خرداد افزايش محسوسي پيدا كند، اما اين افزايش در حدي نبود كه بتواند زنگ اعلان خروج ملك از ركود را به صدا درآورد.

چه تعداد معامله در ركود مسكن انجام شد؟
در خردادماه حدود 5 هزار آپارتمان مسكوني در شهر تهران مورد معامله قرار گرفته كه بخشي از اين املاك توسط متقاضيان تبديل به احسن خريداري شدند و بخش اندكي نيز مربوط به خريداران سرمايه‌اي بود كه تلاش كردند در موقعيتي كه به لحاظ توقف رشد قيمت، «مناسب» تشخيص دادند، ملكي كه پيش‌تر به قصد سرمايه‌گذاري در محله‌‌هاي كم‌برخوردار تهران يا در حومه خريده بودند را به آپارتمان در موقعيت محلي بهتري تبديل كنند.

 

البته اين معاملات صرفا توانست نبض بازار مسكن را احيا كند و حجم خريد و فروش را به حداقل استاندارد دوره ركود مسكن برساند.

با اين حال واسطه‌هاي ملكي مي‌گويند دامنه افزايش تقاضاي خريد و فروش ملك به لحاظ زماني محدود بود و در اواسط تير ماه اوضاع بازار مسكن به لحاظ انجماد معاملاتي به شرايط قبل از خرداد بازگشته است و چندان خبري از متقاضياني كه قصد جدي براي خريد ملك داشته باشند، نيست.

اين موضوع در حالي است كه بر اساس تورم نقطه به نقطه مسكن در بهار 1400 به بالاترين ميزان خود در 5 سال اخير رسيد اما رشد فصلي شاخص قيمت مسيري نزولي را اتخاذ كرده است.

مطالعه بيشتر: مطلب «چرا بازار مسكن در ركود است؟» را در سايت مجله ملكي دلتا بخوانيد.


برچسب: املاك دلتا، بازار مسكن، ركود مسكن،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ تير ۱۴۰۰ساعت: ۰۸:۵۰:۳۶ توسط:املاك دلتا موضوع: نظرات (0)

مسكن و بورس دو بازار جذاب در دولت آينده

يك كارشناس اقتصادي در خصوص بازار مسكن و بورس اعلام كرد: دولت آينده بايد به بورس رونق بدهد تا سرمايه‌هاي سرگردان به بازار مسكن حمله نكند.

 
به گزارش «مجله ملكي دلتا» و به گفته يك كارشناس بازار مسكن: دولت براي مهار تورم مجبور است به بازارهاي ارز و طلا ثبات بدهد، بخش‌هاي توليدي هم كه دچار ركود هستند و در اين ميان بازارهاي جذاب، مسكن و بورس خواهد بود كه دولت آينده بايد به بورس رونق بدهد تا سرمايه‌هاي سرگردان به مسكن حمله نكند.

حسن محتشم در گفت‌وگو با ايسنا اظهار كرد: مسكن با توجه به افزايش حدود ۴۵۰ درصدي قيمت در سه سال اخير، هم‌اكنون به ثبات نسبي رسيده كه انتظار داريم همين روند تا دولت آينده ادامه پيدا كند. دليل اينكه بازار مقداري تعديل‌شده خروج سرمايه‌گذاران و دلالان است. فعالان چون تصوير روشني از برنامه‌هاي دولتي آينده در بخش مسكن ندارند دست از خريدوفروش برداشته‌اند و اندك معاملات از نوع مصرفي و بيشتر در جنوب تهران انجام مي‌شود.

وي افزود: سال گذشته كمتر كسي تصور مي‌كرد كه با توجه به شيوع ويروس كرونا قيمت مسكن در تهران ۹۴ درصد افزايش پيدا كند، اما اين اتفاق افتاد. يكي از دلايلش اين بود كه بورس دچار ريزش شد، مردم سرمايه‌هاي خود را از اين بخش خارج كردند و به خريد مسكن اختصاص دادند. توليد هم ازجمله توليد مسكن، مشكلات خود را دارد و چالش‌هاي متعددي مثل ماليات، بيمه، عوارض، افزايش هزينه‌ها و غيره در بخش‌هاي توليدي وجود دارد و به همين دليل سرمايه‌گذاري در بخش‌هاي توليدي انجام نمي‌شود.

 

بازار مسكن و بورس تنها بازار هاي جذاب براي كنترل سرمايه‌هاي سرگردان
اين كارشناس بازار مسكن تأكيد كرد: در حال حاضر نيز اگر دولت فكري براي نقدينگي لجام‌گسيخته و سرمايه‌هاي سرگران نكند، احتمال حمله آن به هر بازاري وجود دارد. معتقدم فقط دو بازار است كه قابليت جذب سرمايه‌ها در آن هست كه بورس و مسكن خواهد بود. دولت مي‌داند كه رشد قيمت ارز منجر به تورم عمومي مي‌شود و به همين دليل آن را در محدوده مشخصي ثابت نگه مي‌دارد. طلا هم از دلار تأثير مي‌گيرد و قيمت آن بالا نمي‌رود.

محتشم، افزايش ساخت‌وساز همزمان با كنترل فضاي دلالي در بازار مسكن را ضروري دانست و گفت: متأسفانه قيمت نهاده‌هاي ساختماني مرتباً افزايش مي‌يابد و در حال حاضر سيمان حدود به پاكتي ۷۰ هزار تومان رسيده است. اين نوسانات قطعاً اثرات تورمي در بازار مسكن مي‌گذارد؛ چراكه سازندگان انتظار سود دارند. البته رشد قيمت نهاده‌ها ممكن است به اين زودي‌ها بر قيمت‌هاي بازار مسكن تأثير نگذارد، اما نهايتاً اثرگذار خواهد بود.

وي در آخر اظهار كرد: شرايط آينده اقتصاد كشور شفاف نيست و انتظار بهبود، دست‌كم در فضاي عمومي وجود ندارد. پرواضح است كه بهبود شرايط در كوتاه‌مدت ميسر نخواهد بود. اما اگر دولت رئيسي برنامه‌ريزي اصولي و مناسبي داشته باشد مي‌توان اميدوار بود كه در بلندمدت تورم به حدود ۱۰ درصد برسد و تورم كالاها از جمله مسكن كنترل شود.

پيشنهاد مطالعه: مطلب نقش بورس در تقويت ساخت‌ مسكن را در مجله ملكي دلتا بخوانيد.


برچسب: املاك دلتا، بازار بورس، سرمايه گذاري،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ تير ۱۴۰۰ساعت: ۰۸:۴۶:۰۵ توسط:املاك دلتا موضوع: نظرات (0)

صدور حكم تخليه براي مستاجران!

وزير راه و شهرسازي با بيان اينكه مشكل شكايات صدور حكم تخليه مستاجران را برطرف كرده‌ايم، گفت: در صورت عدم ثبت نام واحد هاي خالي در سامانه ملي املاك و اسكان، اقدام به اخذ ماليات مي‌كنيم.



به گزارش «مجله ملكي دلتا»، وزير راه و شهرسازي با حضور در يك برنامه زنده تلويزيوني در رابطه با موضوع صدور حكم تخليه مستاجران و همچنين اخذ ماليات از واحدهاي خالي ثبت نام نشده در طرح ملي املاك و اسكان خبر داد.

وزير راه و شهرسازي به مساله بازار مسكن اشاره كرد و گفت: بازار مسكن تابع بازارهاي موازي است و زماني كه بازارهاي كالاهاي سرمايه اي تغيير كند قيمت ها هم در بازار مسكن افزايش مي يابد.

وي با تاكيد براينكه مسكن نبايد كالاي سرمايه اي باشد، افزود: ما براي اين كار وقت ويژه گذاشتيم و خانه هاي خالي را شناسايي كرديم و يك ميليون و ۳۰۰ هزار خانه خالي را به سازمان امور مالياتي معرفي كرده ايم كه اين سازمان بايد اقدام به اخذ ماليات كند.

اسلامي در ادامه به ثبت نام در سامانه ملي املاك و اسكان كشور اشاره كرد و گفت: تاكنون ۳ ميليون نفر در اين سامانه ثبت نام كرده اند اما بايد همه مردم در اين طرح ثبت نام كنند.

 

ماليات دوبرابري واحدهاي خالي حقوقي
وي با بيان اينكه با موافقت ستاد ملي مقابله با كرونا زمان اين ثبت نام تا پايان شهريور ماه تمديد شده است، افزود: در صورت عدم ثبت نام اقدام به اخذ ماليات مي كنيم و از واحدهاي حقوقي ۲ برابر ماليات واحد مسكوني ماليات اخذ مي شود.

او همچنين با بيان اينكه ما منتظر ثبت نام مردم نمانده ايم و تمامي واحدها را شناسايي كرده ايم، ادامه داد: در حال حاضر براي ۲۵ ميليون نفر پيامك از وضعيت ملكي ارسال كرده ايم.

اسلامي با تاكيد براينكه سهم بزرگي از بازار مسكن مربوط به سوداگري است و واقعا تلاطم در اين حوزه ايجاد كرده است، افزود: در اين بخش يك نفر هم از ديد ما پنهان نيست و حتي واحدهاي بانك ها را هم شناسايي كرده ايم.

او در ادامه به موضوع صدور حكم تخليه براي مستاجران اشاره كرد و افزود: هزار و ۳۰۰ شكايت به شوراي حل اختلاف توسط مستاجران ارسال شده كه از اين تعداد تنها ۳۰۰ حكم تخليه صادر شده و مابقي هم بين مالكان و موجران صلح ايجاد شده‌ است.

او در پايان بحث خود در رابطه با اجاره گفت: براي اجاره داراي حرفه‌اي اقدامات لازم و همچنين زمين را تامين كرده ايم و تاكنون چندين‌بار فراخوان داده‌ايم.

پيشنهاد مطالعه: مطلب آشفته بازار در فصل داغ جابه‌جايي مستاجران را در مجله ملكي دلتا بخوانيد.


برچسب: املاك دلتا، صدور حكم تخليه، مستاجر،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ تير ۱۴۰۰ساعت: ۰۸:۴۱:۱۸ توسط:املاك دلتا موضوع: نظرات (0)

بررسي بازار اجاره در حومه تهران

ما در اين گزارش نگاهي به قيمت اجاره در حومه تهران كرده‌ايم كه در ادامه برخي از فايل‌هاي عرضه شده را به شما معرفي خواهيم كرد.



به گزارش «مجله ملكي دلتا»، بررسي خبرنگار ما نشان مي‌دهد كه قيمت رهن و اجاره طي هفته اخير به نسبت هفته گذشته در برخي از شهرهاي اقماري روند افزايشي داشته است.

قيمت اجاره در پاكدشت
بررسي بازار اجاره مسكن در شهرهاي اقماري اطراف تهران حاكي از آن است كه هم اكنون يك واحد مسكوني 100 متري با عمري بناي 4 سال ساخت با 60 ميليون وديعه و 1500 هزار تومان اجاره در حال معامله است.

واحد مسكوني ديگري با متراژ 65 متر و داراي امكانات (آسانسور و انباري) با وديعه 30 ميليون تومان و اجاره يك ميليون و 100 هزار تومان در حال عرضه است.

 

قيمت اجاره در پرديس
يك واحد آپارتمان ۱۰۵ متري دوخوابه، با امكانات (آسانسور – بالكن – انباري – پاركينگ) در فاز 8 پرديس هم‌اكنون با قيمت 70 ميليون تومان وديعه و 3 ميليون تومان اجاره در پرديس، آگهي فروش شده است.

واحد ديگري در فاز 4 پرديس، با متراژ 105 متر و با عمري بناي 12 سال هم اكنون با وديعه 100 ميليون تومان و با اجاره ماهانه 3 ميليون و 500 هزار تومان در حال معامله شدن است.

قيمت اجاره در شهريار
با نگاهي به قيمت اجاره در شهريار با قيمت‌هاي عجيبي برخورد كرديم. براي مثال در حال حاضر يك واحد مسكوني 160 متري، با 300 ميليون تومان وديعه و 5 ميليون تومان اجاره، در سايت‌هاي فروش آگهي شده است.

از سوي ديگر يك واحد 60 متري نيز با وديعه 70 ميليون تومان و با اجاره ماهانه يك ميليون 900 هزار تومان در حال معامله است.

قيمت اجاره در انديشه
قيمت اجاره در حومه تهران نشان مي‌دهد، هم اكنون يك واحد 120 متري در فاز يك انديشه بدون پاركينگ، 150 ميليون تومان وديعه و 3 ميليون تومان به آگهي رسيده است.

واحدي مسكوني ديگري در فاز يك انديشه با متراژ 135 متر و با امكانات (آسانسور – پاركينگ – انباري) با قيمت 430 ميليون تومان (رهن كامل) عرضه شده است.

اگر به دنبال اطلاع كامل‌تر و دقيق‌تري از قيمت بازار اجاره در حومه تهران هستيد، به سايت ملكي دلتا مراجعه كنيد.


برچسب: املاك دلتا، پاكدشت، پرديس، رهن و اجاره،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ تير ۱۴۰۰ساعت: ۰۸:۳۸:۰۴ توسط:املاك دلتا موضوع: نظرات (0)

رشد انفجاري هزينه ساخت مسكن

يك مقام مسئول گفت: قيمت سيمان در يك ماه گذشته ۳۰۰ درصد افزايش يافته كه همين موضوع باعث رشد ۳۰ درصدي قيمت مسكن شده است.



به گزارش «مجله ملكي دلتا»، مهرداد نظارت رئيس كانون سراسري انجمن‌هاي صنفي كارفرمايي توليدكنندگان بتن در نشست خبري امروز خود گفت: اكنون بسياري از سازندگان و توليدكنندگان بتن با مشكل كمياب شدن سيمان مواجه شده‌اند.

وي در ادامه افزود: بسياري از كارخانه‌ها به دليل قطعي مكرر برق با كمبود توليد سيمان روبه‌رو شده‌اند. اما مشكل اصلي عرضه سيمان در بورس به شكل ناكارآمد و بدون برنامه‌ريزي است.

نظارت تصريح كرد: در حال حاضر نَفس صنعت ساختماني و عمراني به شمارش افتاده و در صورتي كه اين روند ادامه پيدا كند، كمر اين صنعت شكسته خواهد شد.

نظارت اظهار كرد: صنعت بتن در شرايط كنوني در حال خورد شدن است. بيش از ۸۰ درصد از سيمان توليد كشور در حوزه بتن استفاده مي‌شود، اما متأسفانه بسياري از كارخانه‌هاي ما امروز براي تأمين آن دچار مشكل شده‌اند.

وي بيان كرد: در يك ماه گذشته قيمت سيمان ۳۰۰ درصد افزايش پيدا كرده و همين موضوع در حوزه ساخت مسكن و پروژه‌هاي عمراني تأثير بسيار زيادي خواهد گذاشت.

 

وي مي‌گويد: در همين مدت كوتاه، قيمت ساخت مسكن ۳۰ درصد افزايش يافته است.

زنگ خطر تعطيلي كارخانه‌ها
او با اشاره به اينكه سيستم عرضه كنوني سيمان به بورس بايد تعليق شود و يا ساز و كار مناسبي براي آن ديده شود، افزود: اگر راهكار مناسبي براي عرضه ايجاد نشود، تمامي كارخانه‌هاي توليد بتن تعطيل خواهند شد.

اين مقام مسئول تأكيد كرد: دولت بعدي كه ساخت يك ميليون واحد را اعلام كرده است، اين روند محقق نخواهد شد؛ چرا كه اصلي‌ترين مصرف‌كننده سيمان، حوزه ساخت و ساز و پروژه‌هاي عمراني است.

او در پايان تصريح كرد: در حال حاضر بسياري از انبوه‌سازان اعلام مي‌كنند كه قيمت تمام شده يك متر واحد مسكوني ۱۵ ميليون تومان است و همين افزايش قيمت سيمان هم در رشد نرخ مسكن تأثير خواهد گذاشت؛ اما بايد اعلام كنم كه قيمت تمام شده ساخت مسكن بسيار پايين‌تر از اين ميزان است.


برچسب: املاك دلتا، ساخت مسكن، صنعت بتن،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ تير ۱۴۰۰ساعت: ۰۸:۳۶:۲۳ توسط:املاك دلتا موضوع: نظرات (0)

كمبود سيمان، مسكن مهر را زمين زد!

مديرعامل شركت عمران پرديس از كمبود شديد سيمان در پروژه‌هاي مسكن مهر خبر داد.



به گزارش «مجله ملكي دلتا»، مهدي هدايت با اشاره به كاهش توليد سيمان در كشور، اظهار كرد: با كمبود شديد سيمان در سايت‌هاي مسكن مهر روبه‌رو هستيم.

وي با اشاره به بروز اختلال در روند فعاليت پيمانكاران و انبوه‌سازان، افزود: يكي از مشكلات كنوني پيمانكاران تامين سيمان است. ضمن اينكه قيمت ميلگرد نيز سير صعودي در پيش گرفته است.

مديرعامل شركت عمران پرديس با بيان اينكه در فصل كاري به سر مي‌بريم، اضافه كرد: كمبود سيمان و گراني ميلگرد، پروژه‌هاي عمراني پرديس را دچار چالش كرده است. از وزارت صمت مي‌خواهيم در اين رابطه اقدامات لازم را انجام دهد.

 

سيمان ناياب شد
در همين رابطه دبير كانون سراسري انبوه‌سازان با اشاره به قطع برق صنايع سيمان و تعطيل شدن برخي كارخانجات سيمان يادآور شد: يك هفته است كه سيمان در بازار ناياب شده است.

وي با اشاره به عرضه بخشي از محصولات سيمان و فولاد در بورس كالا گفت: حتي عرضه اين دو محصول در بورس هم نتوانسته مشكل دلالي را برطرف كند. برخي در بورس سيمان و ميلگرد مي‌خرند و با قيمت بالاتر به انبوه‌سازان مي‌فروشند.

گفتني است؛ سازندگان مسكن در روزهاي اخير با شوك افزايش مجدد قيمت سيمان و آهن مواجه شده‌اند. آنطور كه گفته مي‌شود، هر پاكت سيمان به بالاي ۶۵ هزار تومان و هر كيلوگرم ميلگرد به ۲۰ هزار تومان رسيده است.

اين در حالي است كه يك سال و نيم قبل، يعني اواخر سال ۱۳۹۸ قيمت هر پاكت سيمان بين ۱۰ تا ۱۲ هزار تومان و ميلگرد كيلويي ۴۲۰۰ تومان بود.

ساخت‌وساز در ركود
گراني نهاده‌هاي ساختماني به ركود ساخت‌و‌ساز در بخش خصوصي منجر شده اما بسياري از انبوه‌سازان براي ساخت مسكن ملي با دولت قرارداد امضا كرده‌اند كه قيمت اين واحدها در پايان پروژه بر اساس هزينه ساخت محاسبه خواهد شد. با وضعيتي كه وجود دارد معلوم نيست واحدهاي مسكن ملي با چه قيمتي به دست متقاضيان خواهد رسيد.

مطالعه بيشتر: مطلب «سازندگان مسكن در حال ورشكستگي هستند» را در سايت مجله ملكي دلتا بخوانيد.


برچسب: املاك دلتا، كمبود سيمان، مسكن مهر،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۷ تير ۱۴۰۰ساعت: ۰۱:۲۲:۵۱ توسط:املاك دلتا موضوع: نظرات (0)

بررسي بازار اجاره‌بها در مناطق مختلف پايتخت

بازار اجاره‌بها در مناطق 4 و 5 پايتخت به عنوان مناطق مصرفي كه ميانگين قيمت متوسطي دارد با اقبال مستاجران روبه‌رو شده است؛ در ادامه به بررسي اين موضوع خواهيم پرداخت.

 
به گزارش «مجله ملكي دلتا»، وضعيت بازار اجاره‌بها نشان مي‌دهد اگر چه رونق بازار اجاره تحت تاثير مصوبه ستاد ملي مقابله با كرونا كه موجران را به جز موارد استثنا، موظف به تمديد قرارداد كرده، بسيار كمرنگ شده است، اما با اين حال يك گروه از مستاجران جابه‌جايي را انتخاب كرده‌اند و اكنون ناگزير به جست‌وجو در بازار اجاره‌بها هستند.
در ميان دو منطقه 4 و 5 هم تقاضاي خريد مسكن و هم تقاضاي اجاره بالا است. منطقه 4 از مزيت قيمتي نسبي برخوردار است و ميانگين اجاره‌بها در آن قدري مناسب‌تر است.

به اين ترتيب يافتن آپارتمان‌هاي اجاره‌اي كه بهاي رهن كامل آن‌ها پس از تبديل اجاره ماهانه به مبلغ وديعه از طريق فرمول «هر 30 هزار تومان اجاره معادل يك ميليون تومان وديعه» مترمربعي چهار ميليون تومان باشد، در منطقه 4 و محدوده شرقي تهران ساده‌تر است.

بيشترين نرخ اجاره‌بها در كدام مناطق است؟
در مناطق غربي تهران، دماي بازار اجاره‌بها داغ‌تر است. به اين معنا كه عمده بهاي پيشنهادي رهن كامل يا رهن و اجاره معادل مترمربعي بالاي 5 ميليون تومان است و قيمت‌هاي كمتر از اين اغلب متعلق به ابنيه قديمي‌تر بدون امكانات ضروري مثل پاركينگ و آسانسور است.

واسطه‌هاي ملكي مي‌گويند با وجود ركود در بازار مسكن، موجران متاثر از نرخ تورم بنا دارند، اجاره‌هاي سال جديد را افزايش دهند و اين وضعيت سبب شده مستاجران منطقه 4 به مناطق همجوار مثل 7 و 8 كه قدري ارزان‌تر هستند، نقل مكان كنند.

مستاجران مناطق 5 و 22 نيز به منطقه 21 واقع در جنوب‌غربي تهران بروند تا بتوانند آپارتماني متناسب با بودجه خود براي اجاره به مدت يك سال آينده پيدا كنند.

چندي پيش مركز آمار ايران اعلام كرد كه در فصل بهار ۱۴۰۰، شاخص قيمت اجاره‌بهاي واحدهاي مسكوني در مناطق شهري نسبت به فصل قبل ۷.۷ درصد افزايش داشته است.

مطالعه بيشتر: در همين رابطه مي‌توانيد مطلب «تاوان سنگين دخالت در بازار اجاره!» را در سايت ملكي دلتا بخوانيد.


برچسب: املاك دلتا، ملك در پايتخت، اجاره بها دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۷ تير ۱۴۰۰ساعت: ۰۱:۲۰:۴۶ توسط:املاك دلتا موضوع: نظرات (0)

چرا بازار مسكن در ركود است؟

مدير معاملات آژانس 2*2 دلتا شرايط فعلي بازار مسكن را «بلاتكليف» توصيف كرد و ادامه داد: در حال حاضر كسي نمي‌تواند چشم‌انداز بازار مسكن را ترسيم كند.



مهران خدارحيمي در گفتگو با «مجله ملكي دلتا» عنوان كرد: در حال حاضر بسياري از مردم به دليل بلاتكليفي در بازار مسكن تمايلي به خريد و فروش مسكن ندارند و جذب بازارهاي موازي ديگري همچون بازار سكه، ارز ديجيتال، طلا، دلار، خودرو و … شده‌اند.

وي خاطرنشان كرد: بخشي از سرمايه در بازار مسكن از تهران فرار كرده است. بخشي از اين سرمايه يا به خارج از كشور مانند تركيه، گرجستان و ارمنستان رفته و يا بخشي از آن در مناطق شمالي كشور در حال جابه‌جا شدن است.

مدير معاملات آژانس 2*2 دلتا ابزار كرد: هم اكنون بخش عمده‌اي از سرمايه‌گذاران بخش مسكن كه باعث رونق اقتصادي در اين بازار بودند به اصطلاح دلال‌ها، از بازار مسكن خارج شده‌اند و در بازارهاي موازي اقدام به سرمايه‌گذاري كرده‌اند.

 

به كار آمدن دولت جديد و تأثير آن در بازار مسكن
مهران در ادامه توضيح داد: بنده پنج دوره رياست جمهوري را در اين صنف ديده‌ام. معمولاً دوره اول و سال اول دولت، باعث افزايش قيمت مسكن و پيرو آن افزايش خريد و فروش مي‌شود. تجربه ثابت كرده است هر زمان مسكن گران مي‌شود خريد و فروش رونق بيشتري مي‌گيرد و از ركود خارج مي‌شود.

خدارحيمي عنوان كرد: اما اين دوره به نظر بنده شرايط متفاوت‌تر است و هنوز چشم‌انداز روشني نمي‌توان براي اين بازار ترسيم كرد.

وي مي‌گويد: در حال حاضر قيمت مسكن به شدت افزايش داشته و از سمت ديگر بازارهاي موازي خيلي جذاب‌تري ايجاد شده است.

مهران به افزايش قيمت ساخت‌وساز مسكن اشاره كرد و گفت: با توجه به اينكه ما بازار ساخت‌وساز را رصد مي‌كنيم، مي‌بينيم كه قيمت مصالح ساختماني در ساخت‌وساز به صورت مستمر در حال افزايش است كه همين موضوع باعث افزايش تمام شده قيمت مسكن شده است.

قسمت دوم اين گفتگو در روزهاي آتي در سايت مجله ملكي دلتا منتشر مي‌شود.

مطالعه بيشتر: مطلب «بايد دست بانك‌ها از بازار مسكن كوتاه كرد» را در سايت ملكي دلتا بخوانيد.


برچسب: املاك دلتا، مدير معاملات، بازار مسكن،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۷ تير ۱۴۰۰ساعت: ۰۱:۱۹:۱۵ توسط:املاك دلتا موضوع: نظرات (0)